top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAshley

# girlsnight & beauty

Weldra terug een girlsnight plannen? 


Een vrouwenavond met een glaasje erbij, wat aperitiefhapjes, bijpraten en eindigen met een feel good movie. Daar kijk ik alvast enorm naar uit. Om de avond helemaal af te maken kan je een gezichtsmaskertje leggen. Persoonlijk vind ik het ‘Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask’ van Garnier zeer goed (ze zijn te verkrijgen bij Colruyt 2,99€/stuk en staan momenteel ook in promotie bij drogisterij.net).


Het zwarte masker geeft de huid rust, hydrateert en zuivert je huid. Het verfijnt tevens de poriën. 

Je legt het tissue masker op een gereinigde huid en laat het 15 minuutjes inwerken. Nadien kan je het masker eraf halen en het overtollige serum insmeren op je gezicht.


Ik heb de dagen nadien echt opgemerkt dat mijn huid er beter uitzag. Het beetje uitslag op mijn voorhoofd was verdwenen. 


Laatste keer dat ik het gebruikt heb met de vriendinnen, hebben we ook wat afgelachen. Een zwart masker op je snoet, met enkel gaten voor je ogen, neus en mond is wel een grappig zicht 😀. 


Alleszins vind ik het persoonlijk een aanrader om een leuke vrouwenavond compleet te maken met ongezonde snacks en met een gezonde glanzende huid 😉47 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Nadine Vercammen
Nadine Vercammen
Jun 12, 2020

Super, leuk idee voor een vrouwen avond

Like
bottom of page