top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAshley

Masks and beauty #2

“Zet je ogen extra in de verf deze zomer”

Een item dat we deze zomer zeker niet zullen kunnen missen zijn de mondmaskers. In alle kleuren, printen, vormen kunnen we ze al vinden. Echter hoe kan je nu het best je make up combineren met een mondmasker.

Eerst en vooral het is belangrijk dat je uw huid goed hydrateert. Immers onder het masker wordt je huid vochtig en kan het gaan irriteren. Je kan dus best een voedende crème nemen die je huid op peil houdt.


Daar de helft van je gezicht bedekt is, kan je voor de gebruikers onder ons  de foundation even laten liggen. Je kan plaatselijk gaan bijwerken met concealer om bv. donkere kringen onder de ogen te gaan wegwerken.

Om je gezicht nadien een 'boost' te geven kan je een beetje 'blush' of bronzen gebruiken. Beach breaks looks zijn de zomertrend van dit jaar. Je hoeft je dus niet in te houden om je gezicht een beetje roder te maken op je kaken, neus en voorhoofd.

Draag je toch graag een foundation? Dan raad ik een langhoudende en best lichte aan.


Wat vooral een belangrijke rol gaat spelen, zijn jouw ogen. Laat ze extra schitteren deze zomer door ze in de verf te zetten😉.. pastelkleuren zijn weer in alsook het combineren van meerdere kleuren zowel onder als bovenaan je oogleden.

Tips hiervoor zijn bv. een mascara met extra volume te gebruiken en probeer eventueel  een kleur van oogschaduw te combineren waarbij je ogen nog beter uitkomen. Het is trouwens ook de moment om een eyeliner aan te zetten. Eyeliners zijn niet altijd gemakkelijk om op jezelf te zetten. Maar oefening baart kunst. 


Keep it safe! 


Mascara: Chanel le volume 

0ogschaduw: Amber lights & freshwater MAC

Concealer: high definition Kryolan

Oogpotlood: black |up - black waterproof 

Blush: Peach & peachtwist MAC

Highlight: satin crème Kryolan

68 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


Nadine Vercammen
Nadine Vercammen
12. Juni 2020

zeer leuke blog. Heb het ook geprobeerd met mijn mondmasker. De focus op de ogen is inderdaad nodig 😉

Gefällt mir
bottom of page