top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAshley

#Goodbye mascara, Hello lash extensions!

Ben je het beu om elke dag mascara aan te brengen ? Of te zoeken naar de perfecte mascara die zorgt voor een volle en natuurlijke look met extra lange wimpers? Dan wordt het misschien tijd voor iets nieuws nl. wimper-extensions!


Wimper-extensions zijn valse wimper-haartjes, die op je eigen wimpers worden gekleefd. Hierdoor verleng je je eigen wimpers, zit er meer krul in en krijg je een voller effect.

Er zijn verschillende gekende technieken, maar diegene die ik gebruik is de One by One techniek.

De One by One techniek is een behandeling waarbij er telkens één "extensions" op één eigen wimper-haartje wordt geplaatst. Doordat je losse haartjes plaats, zorgt dit voor een heel natuurlijke look!

Het gebruik van mascara is dan ook niet langer nodig. Dit bespaart je zowel in de ochtend als ‘s avonds tijd.

Wil je toch nog steeds mascara opbrengen, dat kan, maar dan raad ik je aan om deze enkel aan te brengen op de puntjes. Maak best ook gebruik van mascara op waterbasis. 

Wimper-extensions dien je ook te onderhouden. Reinig je wimpers regelmatig en zeker wanneer je toch nog gebruik maakt van make-up. Vermijd hierbij reinigers op oliebasis en gebruik best producten op water- of melkbasis.Na je 1ste afspraak heb je al ineens een volledige set extra wimpers. De "extensions" blijven gemiddeld een 3 à 5 weken. Dit hangt af van persoon tot persoon (groeicyclus, buikslaper, vettige huid, veel in de ogen wrijven, etc).

Na het plaatsen, kan je best vochtige ruimtes zoals douche, sauna, zwembad vermijden zodat de lijm voldoende kan uitharden en dit gedurende 24u. Nadien mag je uiteraard douchen of zwemmen zoals ervoor.

Wanneer je beslist om ze toch te verwijderen, dient dit ook professioneel te gebeuren. De extensions worden namelijk vastgekleefd met een speciale lijm en kunnen alleen verwijderd worden met daarvoor bestemde gel removers.

Ik werk uitsluitend met de professionele producten van Perfect Eyelash. Bij een nieuwe plaatsing geef ik steeds een informatiefiche mee, en indien gewenst, kan je enkele nazorg producten aankopen.


Ik plaats een nieuwe set aan huis of bij mij thuis (Hoboken- Antwerpen).

Nieuwe set kost 60€

Nieuwe set aan huis 85€

Bijwerken vanaf 2 weken 25€:

Bijwerken vanaf 3 weken 30€

Bijwerken vanaf 4 weken 40€

Langer dan 4 weken is gelijk aan een nieuwe set 60€

!!  Er loopt momenteel een actie voor de maand juli - plaatsing nieuwe set 50€ ipv 60€  !!

Heb je interesse of enkele vragen? Of wil je graag een afspraak inplannen? Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen.


Tot snel 😉

Ashley
44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page